Fotoalbum

Misschien vindt u de foto’s wat klein, maar schijn bedriegt. Klik op een foto en u kunt ze stuk voor stuk in een groter formaat bekijken. Dit gaat per serie.

2017-10-01 Afscheid Anke Groen na afloop van de kerkdienst 

2017-09-29 Receptie afscheid Anke en Koen Groen

2017-09-17 Startzondag in samenwerking met de RCN de Roggeberg. Thema: “Ontdek je talenten”.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

2017-09-10 Historische kerkdienst  in het kader van 500 jaar Stellingwerven. Locatie  Dorpskerk Oosterwolde. Met als thema: Reizen in de tijd.

2017-07-29 Tentoonstelling glaskunst in de Schutse tijdens Tsjerkepaad
Thema is: “Hoe kleurrijk zijn wij?”

 

2017-07-29 Wereldwinkel aanwezig in de Schutse tijdens Tsjerkepaad

2017-05-14 Onthulling bordje Groene kerk.

Een samenwerking tussen school en kerk. Het was een dienst waarin de kinderen een belangrijke rol speelden. De kinderen deden enthousiast mee door het zingen van de liedjes, de lezing, een sketch. Door de kinderen waren er mooie tekeningen, knutselwerkjes en blaadjes aan de boom gemaakt. Met elkaar konden we luisteren, zingen, bidden en danken. Het thema was “ eerlijk zijn”. N.a.v. het Bijbelverhaal van Zacheus. Vriendschap tussen Pom Pom en de kinderen en vriendschap tussen Jezus en Zacheus.
Fijn was het om met elkaar deze dienst te vieren. Hartverwarmend. Wat een volle kerk.
Wij kijken terug op een mooie dienst. Een dienst voorbereid door ds. Janos Schellevis, de leerkrachten Gerrie de Boer en Betty de Hoop met alle elementen die in een kerkdienst horen.
We voelden verbondenheid tussen kerk en school.
En organist Willem de Rooy begeleidde ons muzikaal.
De opbrengst van de collecte voor Stichting Ambulance bedraagt € 243,27.
Janos, Gerrie en Betty

2017-03-12 Op deze zondag nam Sjamasj na 22 jaar afscheid als koor verbonden aan de Protestantse gemeente te Appelscha. Helaas want wat hebben ze ook vandaag weer enthousiast en geweldig gezongen. Applaus!!!! In een kleinere opzet gaat een deel verder, maar daar zal een andere naam voor in de plaats komen. Het was een groot feest want ook de bewoners van OlmenEs gaven hun medewerking en het was bloemenzondag.De meer dan 200 boeketten worden door gemeenteleden bezorgd bij inwoners van Appelscha waarvan gedacht wordt dat zij wel een bloemetje verdienen om wat voor reden dan ook. 

2017-03-11 Voorbereiding bloemenzondag

2017-02-26 12,5 jaar kosteres

2016-09-18 De g r o e n e kerk van Appelscha is af! Het kartonnen kerkje werd eerst beschilderd door kindernevendienst en zo de kerk binnengedragen. Daarna afgemaakt door de jeugdclub waarna Ds. Janos nog het permanente bladerdak maakte. Het kerkje staat bij de ingang van de kerkzaal om ons het hele seizoen te herinneren aan GROEN DENKEN EN GROEN DOEN !

Groene-kerk