Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Passage met spreker

maart 20 @ 19:45 - 22:00

Dhr. J.R. Luth, Heerenveen

In het eerste gedeelte vertelt dhr. Luth over de situatie van gedetineerden in de PI Leeuwarden en Veenhuizen en over zijn werk als vervangend voorganger. Daarna viering en meditatie, voorbereidend op Pasen.

Wat is Passage?

Passage christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging, is een vereniging van en voor vrouwen met een christelijke levensvisie. Vanuit onze inspiratiebron, de Bijbel, zetten we ons actief in voor onze leefomgeving en bespreken we maatschappelijke ontwikkelingen en (inter)nationale vraagstukken.

Passage is een vereniging van en voor vrouwen die wonen en werken op het platteland of in stedelijke gebieden, verspreid over heel Nederland.
Passage is een vereniging van en voor vrouwen met gevoel voor cultuur, die gezamenlijk boeken lezen, films bekijken, musea bezoeken, fietsen, wandelen, reizen en de eigen creativiteit ontwikkelen.
Ontmoeting en ontwikkeling zijn de kernbegrippen van Passage.

Binnen onze afdeling wordt er ook gewandeld en gefietst, is er een leesgroep, bezoeken we musea e.d., is er eenmaal per jaar een uitje.

Iedereen is vrijblijvend en van harte welkom bij de activiteiten van onze afdeling!

Wilt u meer informatie over onze Passageafdeling dan kunt u contact opnemen met Jenny Tjallingii, Vaart Noordzijde 26, tel. nr. 432575.

In de hal van ‘De Schutse’ liggen de programmaboekjes van onze afdeling, neem gerust een boekje mee!!

Gegevens

Datum:
maart 20
Tijd:
19:45 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Schutse
Vaartzz 74
Appelscha,
+ Google Maps