Zomeravondwandeling

juli 26 @ 19:30 - 21:30

Zomeravondwandelingen 2017

De Commissie Vorming en Toerusting organiseert een drietal Zomeravondwandelingen. Deze wandelingen worden begeleid door Dieneke Grit (Frieslands End) en wordt gehouden op de woensdagavond om 19.30 uur. De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur.

Tijdens de wandelingen is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en op een ontspannen manier met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast wandelt er een gast mee die iets te vertellen heeft of op een andere manier een bijdrage levert aan de wandeling.

Op 26 juli wordt er gewandeld in Donkerbroek-Ontwijk. Tijdens deze wandeling zal Dini Bakker uit Oosterwolde ons enkele historische wetenswaardigheden vertellen over de omgeving waar we doorheen wandelen. Startpunt: Laurenstsjerke, G.W.Smitweg 5 Donkerbroek. Dat is de oude Hervormde kerk. Na de wandeling is deze kerk te bezichtigen.

De afsluiting is op 30 augustus in Appelscha.

Als u belangstelling heeft dan kan u de data alvast in uw agenda zetten!

Info: Dieneke Grit kerkelijk werker Frieslands End. 0592414975 of 0638552150 of mail: sa.grit@hetnet.nl

juli 26