Jeugd & Zo

Getipt door een gemeente lid, al nieuwsgierig klik aan en luister.

Jeugdwerk
Het jeugdwerk bestaat uit club, jongerenkerk, kindernevendienst en oppas.

Er is club voor groep 5, 6, 7 en 8, jongerenkerk voor de leeftijd 12+ en een gespreksgroep voor de leeftijd 17+.
Alle informatie over activiteiten e.d. is te vinden in de Jop-young folder welke elk jaar aan de jongeren wordt uitgereikt. Folders liggen ook in de kerk.
Extra activiteiten worden in kerkklanken vermeld.
Vanuit elke geleding van het jongerenwerk zit een afgevaardigde in de jeugdraad.
De jeugdraad vergadert 1 keer per maand.

Jeugdouderling: Friso Kingma
Voor informatie ga naar contactpagina

JOP  www.jop.nl

Alef

Schermafbeelding 2015-12-17 om 19.40.44

Alef is hét bijbelblad voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Dit nieuwe kindermagazine staat boordevol puzzels, weetjes, spannende bijbelverhalen, quizzen, spelletjes en meer.

De naam Alef is ontleend aan de eerste letter van het Hebreeuwse alfabet. Het vrolijke figuurtje Alef daagt kinderen uit de wereld van de Bijbel zelf te ontdekken. Ze raken op een speelse en laagdrempelige manier vertrouwd met de bijbelse figuren en verhalen, van Mozes tot Jezus, van Noach tot Paulus. Zo ontdekken kinderen zelf de rijkdom van de Bijbel.

Alef wordt gemaakt door het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG). Het NBG brengt de Bijbel dichtbij, voor jong en oud. Uit diverse kinderpanels van het NBG bleek dat kinderen op een leuke en interessante manier bezig willen zijn met de Bijbel. En ouders vertelden dat zij het belangrijk vinden dat hun kinderen de relevantie van de Bijbel ontdekken. Met het vrolijke en toegankelijke magazine Alef gaat de wereld van de Bijbel leven voor kinderen! Enthousiast geworden over Alef? Bestel je gratis proefexemplaar op de website van het Nederlands Bijbelgenootschap.
Alef verschijnt tien keer per jaar en kost € 15,- per jaargang.